ALTAN

Att bygga altan är ett vanligt första steg mot en behaglig och vacker uteplats. På altanen kan du njuta av en god bok under sensommarkvällar och skapa nya minnen med familj och vänner. Vi hjälper dig med allt som rör bygget, både det roliga och det tråkiga, och håller nära kontakt för att du ska få just den uteplats du alltid drömt om, utan att det ska kosta skjortan. Har du redan en altan som du skulle vilja renovera eller piffa upp kan vi så klart hjälpa till med det också.

Vi bygger din uteplats utan överraskningar

Om du planerar att bygga eller renovera altan kan du kontakta oss, oavsett var i processen du är. Vi hälsar på dig, diskuterar dina tankar kring bygget och undersöker vilka förutsättningar som finns. Därefter skickar vi en offert med fast pris som du i lugn och ro kan ta del av. Vårt mål är att vi som utförare och du som kund ska vara överens om hur slutresultatet kommer att bli och vad prislappen kommer hamna på så tidigt som möjligt. Vi vill undvika missförstånd och då är kommunikation A och O!

Flerårig erfarenhet av branschen

När vi besöker dig för att se vilken potential som finns i altanbygget utgår vi från ett antal faktorer. Bland annat räknar vi ut exakt var altanen bör vara lagd för att få ut maximalt antal soltimmar.
Sedan diskuterar vi detaljer som vilket träslag du vill ha och om du tänkt ha badtunna eller köksplats. Badtunna eller pool ställer större krav på träslag.

Utnyttja vår expertis och erfarenhet och berätta hur altanen är tänkt att användas. Ju mer information vi har, desto bättre kan vi tillgodose dina behov.
Vi har också god kunskap kring de lite tråkigare och byråkratiska aspekterna som bygglovskrav och liknande. Bygglov krävs generellt om altanen ska ha tak och/eller om höjden från marken överstiger 60 centimeter. Vi hjälper naturligtvis till med att fylla i bygglovsansökan om du vill det – normalt brukar det inte vara några problem att få bygglov för altanbygge.

Renovering

Vi kan bygga nytt, men vi kan också fixa till de flesta altaner och få dem att se nya och fräscha ut. Vad som kan göras varierar så klart från fall till fall. Enklast är att kontakta oss och be oss besöka dig. Då får vi en klar bild av skicket på trallens och om det behövs en större renovering. Utefter dina egna idéer och tankar kommer vi sedan gemensamt fram till en lösning och skickar en offert.

Vi vet att det kan kännas som en olägenhet att ha hantverkare hemma hos sig. Därför är vi noggranna med att köra igång med arbetet så snart vi är helt överens om vad som ska göras. Därefter jobbar vi snabbt och effektivt för att störa så lite som möjligt. Självfallet städar vi upp efter att vi är klara, och finns tillgängliga för frågor om hur du bäst underhåller altanen eller vilka funderingar du nu kan tänkas ha.

KONTAKTA OSS

K3 Byggnads
Tegnérgatan 12
113 58 Stockholm

Tel: 08-777 51 00

E-POST

OFFERT/BYGGNATION
info@k3byggnads.se