BADRUM

Badrumsrenovering

Funderar du på att renovera ditt badrum? Börjar det kanske att komma till åren eller har du bara lust att förnya ditt badrum? Oavsett anledningen till att du vill renovera så kan vi hjälpa dig.

Har du din bostad i Stockholm eller Stockholmsregionen kan vi utföra alla tjänster som behövs för att du ska kunna renovera eller reparera ditt badrum eller andra våtutrymmen. Vi behärskar allt från VVS och plattsättning till målning, bilning och finsnickeri. Det har inte någon betydelse om du är i behov av en mindre reparation eller vill totalrenovera – vi har den kompetens som du behöver. Våra rörmokare, snickare, plattsättare och övriga hantverkare ser till att ditt badrum blir något utöver det vanliga.

Att tänka på vid badrumsrenovering

Badrumsrenovering är ett komplext arbete. Det är ett arbete som kräver skickliga hantverkare och måste utföras enligt särskilda normer, i vissa delar dessutom av särskilt certifierad personal. Uppfyller arbetet inte dessa krav gäller till exempel inte din hemförsäkring vid eventuella skador.

Vi är fullständigt certifierade med bland annat våtrumscertifikat. Det arbete vi utför uppfyller samtliga krav som ställs på arbeten i våtutrymmen och våra rörmokare behärskar samtliga områden inom vvs.Vi tar dessutom fullt ansvar och lämnar garanti på allt arbete som vi utför. Hos kan du känna dig trygg.

Totalansvar gör att du kan sova lugnt på nätterna

Vill du göra en badrumsrenovering kan vi ta ett totalansvar för arbetet. Det innebär att du inte behöver vara orolig för att du ska behöva hålla i alla trådar som till exempel kontakter med olika leverantörer.

Vi tar ansvar för såväl planering som genomförande av renoveringen. Detta är dessutom något som vi oftast kan göra till ett fast pris. Du vet således i förväg vad det kommer att kosta och behöver inte vara orolig för att oväntade fakturor ska dyka upp i din brevlåda.

Vår fantastiska personal

Vi är oerhört stolta över vår personal. Förutom att de är mycket skickliga hantverkare tar de sig tid med våra kunder. De lyssnar, diskuterar och har alltid ett par råd och tips att ge till kunderna. Som kund hos oss kan du vara säker på att bli väl omhändertagen. Du är helt enkelt i trygga händer hos oss och vår personal.

Lång erfarenhet från renovering av badrum

Vi har mycket lång erfarenhet av badrumsrenoveringar. Att vi har en lång erfarenhet är inte endast en garanti för att vi gör ett bra arbete. Det innebär även att du som kund har en erfaren partner att samtala med innan du i detalj bestämmer dig för hur du vill att renoveringen ska se ut.

Diskutera gärna med oss så kan vi ge dig många och värdefulla tips om vad du bör tänka på. Det gäller allt från till exempel val av badkar och klinkers till vilka material som passar bäst för just ditt hem. På så sätt kan du fatta ett mer genomtänkt beslut om vad du vill ha gjort.

Kontakta oss för en offert

Kontakta oss så kommer vi hem till dig på tid som du bestämmer. Vi lyssnar på dina önskemål och tillsammans går vi igenom badutrymmet då vi även passar på att ge dig olika tips och råd. Därefter upprättar vi en offert som du får senast inom ett par dagar. I de flesta fall kan vi dessutom ge dig ett fast pris om du så önskar.

KONTAKTA OSS

K3 Byggnads
Tegnérgatan 12
113 58 Stockholm

Tel: 08-777 51 00

E-POST

OFFERT/BYGGNATION
info@k3byggnads.se