KÖK

Vårt företag hjälper dig med hela din köksrenovering, från rivningen tills köket står färdigt att användas. Att renovera kök är sällan helt enkelt och det finns en hel del att tänka på för att allt ska bli bra och för att det ska bli ett funktionellt rum att arbeta i. Vi har flera års erfarenhet inom just köksrenovering och att bygga kök. Det betyder att kunden alltid kan känna sig trygg under tiden vi arbetar, och även efter det att arbetet är slutfört och köket börjar användas.

Platsbyggda kök

När det gäller köksrenovering kan det vara smart att bygga ett platsbyggt kök. Det betyder att vi mäter och anpassar alla kökets stommar, vitvaror samt andra delar så att de passar den aktuella platsen perfekt. Den plats som finns att bygga köket på kommer till sin rätt och dessutom går det att göra utrymmet så funktionellt som möjligt. Hela utrymmet kan utnyttjas både på längd, bredd och höjd. Det finns inga förvaringslösningar som är för dumma eller för svåra att göra. Allt det handlar om är att hitta lösningar som passar det aktuella utrymmet.

Köksinredning

Hos oss går det också att beställa inredning till köket. Det spelar ingen roll om det är specialtillverkade besticklådor, köksskåp med vitrinluckor eller lite mer exklusiva bänkskivor.

Vi kan också se till att ditt kök får precis den prägel du vill ha.

Att renovera kök

Många kök renoveras vårdslöst. Saker förstörs, vitvaror kastas trots att det inte är något fel på dem och så vidare. Det är slöseri med både miljö och pengar. Många gånger kan man faktiskt få ett helt nytt och modernt kök trots att gamla köksluckor, vitvaror med mera återanvänds. Bara för att köket är gammalt betyder det inte att allt är i dåligt skick. Många gånger räcker det med att bygga nya stommar, eller helt enkelt bara flytta om i köket för att det ska ge ett helt annat intryck och bli mer funktionellt. Vi rekommenderar alltid att man tittar på det redan existerande köket för att se vad som kan vara värt att spara och vad som måste ersättas. Många vitvaror är inte så gamla som man kan tro och ibland kan man bygga in dem i skåp eller i en låda för att man ska få en renare stil. Om du vill behålla ett köks originella charm är luckor och lådfronter alltid bra att spara på. Att måla om dem eller renovera dem på andra sätt kan dock göra mycket för helhetsintrycket.

En helhetstjänst

Vi erbjuder en helhetstjänst för dig som vill renovera köket. Med vår breda och professionella expertis kan vi ordna allt från målning till elarbeten. Vi samordnar alla insatser och du behöver inte tänka på att kontakta flera leverantörer eller entreprenörer. Vi ser till att köket blir klart som beställt och du behöver inte tänka på väntetider eller annat. Det spelar inte heller någon roll om det är en stor eller liten renovering du vill göra i ditt kök. Kontakta oss redan i dag för att få en offert!

KONTAKTA OSS

K3 Byggnads
Tegnérgatan 12
113 58 Stockholm

Tel: 08-777 51 00

E-POST

OFFERT/BYGGNATION
info@k3byggnads.se