TOTALRENOVERING

När du ska genomföra ett lite större renoveringsprojekt i Stockholm med omnejd, är den absolut smidigaste lösningen att anlita ett byggföretag som erbjuder totalrenovering. Hos oss på K3 kan du få hjälp från start till mål, hela vägen från den inledande planeringen tills du har en nyrenoverad fastighet. Då säkerställs ett helhetsgrepp över hela projektet som gör att arbetet kommer flyta på utan dröjsmål. Dessutom behöver du bara hålla kontakten med K3, istället för att själv behöva förhandla med en rad olika byggföretag i Stockholmsregionen.

Totalrenovering av professionella hantverkare

Det är ingen nyhet att renovering ofta innefattar snickare, plattsättare, rörmokare, elektriker, målare mm. Om du till exempel river ut en hel fastighet invändigt, så kommer du behöva specialistkompetens inom flera olika områden. I just en sådan situation har du mycket att vinna på att välja ett byggföretag i Storstockholm som har den nödvändiga bredden. Hos K3 Gruppen täcker vi in alla de tjänster som behövs för en lyckad totalrenovering. Vi har behöriga hantverkare som ser till att dragning av VVS och el utförs på ett korrekt sätt. Kraven inom branschen har blivit hårdare, inte minst för våtrum. Därför ska du inte ta några risker och när du anlitar oss, vet du att ditt renoveringsprojekt utförs av certifierade fackmän.

Tryggheten är en stor fördel med totalrenovering

Att genomföra ett renoveringsprojekt är en stor investering. Vill du slippa oroa dig i onödan måste du veta att du får hög kvalitet på slutresultatet, samt att totalkostnaden håller sig inom ramarna. När du väljer K3 är ditt projekt i goda händer. Vi prioriterar hög kundnöjdhet från början till slut. Under en totalrenovering är det vi som ansvarar för samtliga delmoment, till exempel projektering, materialinköp och att organisera arbetet på plats. Du tilldelas en kontaktperson på byggföretaget som kan svara på frågor och uppdatera dig kring projektet, men själv kan du luta dig tillbaka och ägna din tid och energi åt andra saker. Med K3 undviker du att någonting faller mellan stolarna, vilket annars riskerar att leda till att renoveringen tar längre tid och blir dyrare än planerat.

K3 är ett flexibelt och erfaret byggföretag

Vi på K3 Gruppen har redan genomfört massvis av lyckade totalrenoveringar. Genom att sätta kundens krav och önskemål i främsta rummet, har vi blivit duktiga på att anpassa oss. Ibland händer det att en kund vill göra förändringar under renoveringsprojektets gång. Vår långa erfarenhet och breda kompetens gör att det blir lättare att hantera sådana utmaningar. När du väljer vår tjänst för totalrenovering behöver du bara hålla kontakt med oss och skriva ett enda kontrakt. Alla andra eventuella kontakter sköts av oss på K3 Gruppen, bland annat med underleverantörer och myndigheter.

Vi är med dig hela vägen

Många privatpersoner och företag i Sverige lägger sina renoveringsprojekt på framtiden, eftersom de bävar inför allt arbete som krävs, men hos oss kommer det gå smärtfritt för dig som kund. Vi finns med hela vägen under din totalrenovering. Det är en komplett tjänst som är utmärkt för den som till exempel vill fräscha upp en hel fastighet invändigt. Tveka inte att kontakta vårt byggföretag för att diskutera dina renoveringsidéer. Hos K3 kan du få professionell vägledning och vi är tillräckligt flexibla för att kunna hantera alla tänkbara olika projekt. Givetvis kan vi erbjuda en kostnadsfri offert för totalrenoveringen.

KONTAKTA OSS

K3 Byggnads
Tegnérgatan 12
113 58 Stockholm

Tel: 08-777 51 00

E-POST

OFFERT/BYGGNATION
info@k3byggnads.se