FINSNICKERI


Vi på K3 Byggnads har stor erfarenhet av snickeriarbeten. Behöver du en garderob eller en bokhylla som byggs på plats i din bostad så hjälper vi dig. Vi fixar även annan inredning såsom spaljéer både inne och ute, trappräcken och liknande. Hunden kanske behöver ett eget krypin under trappan till ovanvåningen eller så behöver katten en unik klätterställning. Behöver du finsnickeriarbeten så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Garderober

Garderober behövs i alla hushåll oavsett om huset är stort, litet, nytt eller gammalt. Ofta kan det vara så att rum i gamla hus är utformade lite annorlunda, det kan finnas vinklar eller snedtak som sätter stopp för garderoberna du hade tänkt dig ha där. Det kan även vara så att du har små prång eller förråd som kan behöva ett lyft för att kunna bli en garderob.

Vi hjälper dig att realisera dina önskemål och kan platsbygga garderober som passar in i rummet mer naturligt än vad en köpt och utplacerad förvaringsmöbel skulle göra. Vi kan anpassa bygget efter dina och rummets förutsättningar när det gäller form, djup, höjd och bredd. En specialbyggd garderob i ett rum med många vinklar och snedtak kan göra att det helt plötsligt går att använda utrymmet på ett helt annat sätt än annars, samt att oanvändbara ytor kan användas. En platsbyggd garderob kan ha nästan vilken form som helst, även rundade eller välvda former, och den kan dessutom göras som en walk-in closet. Allt beror på hur rummet ser ut i övrigt eller vad för utrymme du hade tänkt dig att göra om.

Ljussättning

Självklart kan vi också installera el och olika typer av lampor i både garderober och bokhyllor efter dina önskemål. En garderob där lyset tänds automatiskt när du öppnar dörren eller vanliga lampor med traditionell strömbrytare – du väljer. En platsbyggd garderob har ofta lite större krav på ljus än en garderob som du kan flytta på och vi hjälper dig med tips och idéer för hur det kan göras.

Du kanske redan har en klar idé eller en ritning på vad du önskar. Tillsammans går vi igenom detta för att försäkra oss om dina önskemål. Vi är måna om att slutresultatet ska bli bra, eftersom nöjda kunder är det viktigaste för oss.

Platsbyggd bokhylla och hyllplan

Vi kan även hjälpa dig med att platsbygga bokhyllor för att kunna ta tillvara på skrymslen och vrår på bästa sätt. Vi kan hjälpa dig att fixa bokhyllor och hyllplan på alla möjliga platser och även i en garderob behövs det förstås hyllplan. Vi ser vilka möjligheter som finns i just ditt hem och tillsammans så förverkligar vi dina idéer. En robust väggfast och platsbyggd bokhylla är också perfekt i barnrum eftersom den inte kan välta om barnet skulle klättra på den.

Även i köket kan det finnas behov av hyllor och hyllplan som behöver specialbyggas på plats för att passa in. Det finns alla möjligheter att skaffa ett välplanerat och unikt kök som tar tillvara på de befintliga ytorna på ett effektivt sätt.

Kontakta oss så hjälper vi dig att fixa din drömgarderob eller den ultimata bokhyllan!

KONTAKTA OSS

K3 Byggnads
Tegnérgatan 12
113 58 Stockholm

Tel: 08-777 51 00

E-POST

OFFERT/BYGGNATION
info@k3byggnads.se