VÄLKOMMEN TILL K3 BYGGNADS

Vi på K3 Byggnads är specialiserade inom kök, badrum, finsnickeri och altanbyggen samt utför en rad olika ROT-arbeten. Hos oss får du arbetet utfört av pålitliga och kunniga medarbetare med flera års erfarenhet. Vi har även anställda elektriker, VVS:are, rörmokare och plattsättare för att ge dig kvalitet rakt igenom. Vi finns till hands för att hjälpa till med såväl mindre renoveringsprojekt i köket som större badrumsrenoveringar och omfattande byggen av exempelvis en altan eller ett uthus.

Ta steget idag genom att kontakta oss på K3 Byggnads och få hjälp att förverkliga dina idéer!

Vi förverkligar dina köksdrömmar

Köksrenovering är ett av våra specialområden. Vi hjälper dig från planering till färdigt kök. Hos oss får du hjälp med både val av inredning, design och färg som ritning och planering av köket samt med själva renoveringen. Oavsett om du önskar att helt riva ut ditt gamla kök för att installera ett nytt eller om du bara vill göra mindre förändringar av det befintliga köket, så finns vi för dig och kan erbjuda rådgivning och hjälp genom alla steg. Tveka inte att kontakta oss för att förverkliga dina köksdrömmar!

Allt inom badrum

Badrumsrenovering kan vara svårt att utföra på egen hand utan fackmannamässig hjälp eftersom det är mycket tekniskt att ta hänsyn till såsom el, vatten och VVS.

Allt detta kan vi hjälpa dig med. Hos oss jobbar såväl elektriker, rörmokare som auktoriserade och erfarna plattsättare med behörighet för våtrum som kommer att hjälpa till med projektet beroende på dina behov. Vi hjälper dig inte bara med det tekniska och själva renoveringen, utan vi hjälper dig mer än gärna även med inredning, design- och färgval samt ritning av ditt nya badrum. Vi finns för dig i alla steg av projektet!

Finsnickeri i framkant

Att hitta en bra snickare till ett rimligt pris är inte alltid så lätt. Finsnickeri är något av en konstform som kräver erfarenhet och engagemang. Vi på K3 Byggnads finns för dig som behöver få snickeriarbete utfört. Ett av våra kännetecken är att kombinera hög kvalitet och finsnickeri i framkant med priser som passar plånboken. Vi har flera medarbetare specialiserade på finsnickeri och hantverk. Oavsett om det gäller snickeri av skåpluckor till din köksrenovering, ett vackert badrumsskåp i trä, design av lister till vardagsrummet eller snickeri till en hel altan hjälper vi gärna till.

Altanbyggen för dina behov

Hur skönt är det inte med en stor vacker altan där ni kan spendera sommarkvällarna? Ett altanbygge är ofta ett stort projekt som kräver mycket tid och planering. Det kan kännas tufft att ta tag i samtidigt som du har fullt upp med att få ihop vardagen. Altaner är ett av K3 Byggnads specialområden och vi har byggt altaner till flera nöjda kunder genom åren.

Vi hjälper dig med både tips och råd, inspiration samt planering och utförande av bygget. Du kan sedan luta dig tillbaka och njuta av din nya altan!

Vi utför ROT-arbeten

ROT är en förkortning för reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad. Om denna typ av arbete utförs i eller i anslutning till en bostad som du äger eller bor i, är det ett ROT-arbete som du kan få avdrag på skatten för (så kallat ROT-avdrag). Exempelvis kan det handla om arbeten som snickerier i köket, golvläggning i badrummet, ett bygge av en altan ute på tomten eller måleri och tapetsering i olika delar av hemmet. När du beställer arbeten av denna typ från oss på K3 Byggnads kan du luta dig tillbaka för vi sköter allt det administrativa åt dig. Du ser sedan ROT-avdraget på den färdiga fakturan och vi skickar in alla de uppgifter som behövs till Skatteverket. Allt för att underlätta för dig som kund. Enkelt och smidigt!

KONTAKTA OSS

K3 Byggnads
Tegnérgatan 12
113 58 Stockholm

Tel: 08-777 51 00

E-POST

OFFERT/BYGGNATION
info@k3byggnads.se