Välkommen till K3 Gruppen

På K3 Gruppen är vi specialiserade på arbeten inom kök, badrum och finsnickeri. Hos oss finns all kompetens där du möts av kunniga och erfarna hantverkare som levererar resultat av högsta kvalitet som håller i många år framöver.

Vi har även utbildade elektriker, VVS-tekniker, rörmokare och plattsättare för att ge dig kvalitet genom hela arbetsprocessen. Vi finns till hands för att hjälpa dig med allt från mindre snickeriprojekt i köket till större badrumsrenoveringar och omfattande byggen av exempelvis en altan. Ta steget idag genom att kontakta oss på K3 Gruppen och få hjälp att förverkliga dina idéer!

Vi förverkligar dina köksdrömmar

Renoveringar är vi specialiserade på och särskilt köksrenoveringar. Vi hjälper dig från planering till färdigt kök där fokus ligger på kvalitet. Oavsett om du önskar en totalrenovering av ditt gamla kök eller om du bara vill göra mindre förändringar finns vi för dig och kan erbjuda rådgivning och hjälp genom alla steg. Tveka inte att kontakta oss för att förverkliga dina köksdrömmar.

Altanbyggen för dina behov

Går du i tankarna att bygga en altan för att kunna njuta extra mycket av sena sommarkvällar och soliga vårdagar? Ett altanbygge är ofta ett stort projekt som kräver mycket tid och planering. Altaner är ett av våra specialområden och vi har byggt altaner till flera nöjda kunder genom åren. Vi hjälper dig med både tips och råd, inspiration, planering och utförande av bygget.

Allt inom badrum

Badrumsrenovering kan vara omfattande och svårt att utföra på egen hand utan fackmannamässig hjälp. Det är mycket utöver själva renoveringen som du behöver ta hänsyn till, såsom el, vatten och VVS. Hos oss finns hantverkare med behörighet för våtrum så att du kan känna dig trygg med att välja oss som renoveringsfirma.

Finsnickeri i framkant

På K3 Gruppen finns vi för dig som vill få ett högkvalitativt snickeriarbete utfört. Vårt fokus ligger alltid i att kombinera hög kvalitet med resultat som håller länge. Hos oss hittar du hantverkare som är specialiserade på just finsnickeri och hantverk. Oavsett om det gäller nya skåpluckor till din köksrenovering, ett vackert badrumsskåp i trä, design av lister till vardagsrummet eller snickeri till en hel altan hjälper vi gärna till.

Vi utför ROT-arbeten

ROT är en förkortning för reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad. Om den här typen av arbete utförs i eller i anslutning till en bostad som du äger eller bor i, är det ett ROT-arbete som du kan få avdrag på skatten för (så kallat ROT-avdrag). Exempelvis kan det handla om arbeten som snickerier i köket, golvläggning i badrummet, ett bygge av en altan ute på tomten eller måleri och tapetsering i olika delar av hemmet. När du beställer arbeten av denna typ från oss på K3 Gruppen kan du luta dig tillbaka för vi sköter allt det administrativa åt dig. Du ser sedan ROT-avdraget på den färdiga fakturan och vi skickar in alla de uppgifter som behövs till Skatteverket. Allt för att underlätta för dig som kund. Enkelt och smidigt!

Väletablerat byggföretag med lång erfarenhet och fokus på kvalitet!